Nationaldagen och den blev inte riktigt som förväntat med förkylningar här hemma. Men vi har haft en supermysig dag ändå. Bland annat gjorde vi en otroligt god lunch då vi grillande fläskfilé och så gjorde jag en sallad som vi även fick i Frankrike. La till avokado i salladen också, annars är den som den Bodil och Petri bjöd på. De lagade verkligen helt fantastisk mat. Jag och Isabelle har ätit den här salladen flera gånger nu i veckan. Antingen kan man äta den som den är, eller så tar man en köttbit eller något annat till. Här är en bild på salladen som Bodil bjöd på. Älskar hur de gör så fint med dukningen och uppläggningen. Det gör verkligen det lilla extra. Tyvärr hann jag inte ta någon bild på vår mat då alla var så hungriga och slukade allt på en gång. Väldigt bra betyg ändå :)Här kommer receptet: Du behöver:Sötpotatis - skär i små kuber, rosta i ugn med olivolja och saltBelugalinserblandsallad fetaost AvokadoHasselnötter – hackadeGör så här:1. Skala och skär sötpotatisen i små kuber. Lägg på en plåt, ringla olja över och rosta i ugn till sötpotatisen är mjuk. 2. Koka belugalinserna enligt anvisningarna på paketet.3. Hacka hasselnötterna. 4. Lägg sallad på ett stort fat. Lägg på sötpotatis, belugalinser, avokado och toppa med smulad fetaost och hackade hasselnötter. 5. Om man vill. Ringla över någon god balsamico. 6. Servera med någon god serranoskinka eller en köttbit. Så gott!Gilla gärna inlägget, skriv en kommentar eller en hälsning ❤️