Igår ordnade Bodil och Petri en pizzakväll här på La Chartreuse. Det blev en underbar kväll då vi kavlade pizzabottnar och provade oss fram med toppingar. Alla smaker och variationer valdes, och själv valde jag att göra pizza bianco med chevre, päron och dadlar. Så gott! Det var en kväll som började med skratt runt köksön och som slutade med mjöliga händer, mätta magar och lättare hjärtan. Tycker verkligen att det är kul när en middag blir så mycket mer än att man bara ska sätta sig och äta. När alla lagar maten tillsammans och vi pratar om allt mellan himmel och jord. Så ett tips: Bjud in till pizzakväll. Be alla ta med en ingrediens var. Sätt på lite musik och njut! Det här bara måste jag göra hemma tillsammans med vänner och familj ❤️ Många som samlas tunt köksön i trädgården för att prata och baka pizza. Så mysigt. Bodil och Petri hade dukat upp med massor av olika topping. Från goda ostar till dadlar, päron, kronärtskocka och mycket mer. Ariana hämtar deg och skapar nya smaker till pizzan. Många val, men jag valde min favorit. När pizzan var klar la jag även på ruccola, valnötter och ringlade lite honung över. Såååå gott!!! Det var lite klurigt att få in pizzan i ugnen, men kul att få göra alla moment. Silvanas pizza. Flera olika ostar, päron, valnötter och så efter pizzan var klar toppades den med ruccola, valnötter och parmaskinka. Min pizza. SÅ nöjd med resultatet. Alla smakade av alla pizzor, så även om man hade valt topping till en så kunde man ta vilken sort man ville. Gilla gärna inlägget, skriv en kommentar eller en hälsning ❤️