Bodil och Petri som driver Franskt lantliv är fenomenala på att göra det lilla extra för besökarna. Förutom att miljön är magisk läggs det tid på dukningen, maten och detaljerna. Fick så enormt mycket inspiration när jag var där och vill ha hus nu! Gärna ett stort hus på landet med massor av genuina detaljer och plats för många personer. Här åt vi middag flera kvällar. Älskar flaggorna i juteväv och skulle så gärna ha egna sådana. Alla deltagare är samlade och vi fick så fina dagar tillsammans med massor av skrivande, utflykter, härliga middagar mm. Så fin bordsdekoration. Gillar att man tänker nytt och skapar vackra blickfång av oväntade saker. Första kvällen då alla deltagare kom bjöds det på buffé. Melon med parmaskinka, burrata-, och tomatsallad, pajer, charkuterier, ostar, marmelader, baguette mm. I höst ska Isabelle konfirmera sig och tänker göra något liknande till mottagningen. Finns det något godare än ostbricka? Jag skulle välja det alla dagar i veckan framför en dessert. Linneduk, linneservetter och så en fantastisk bordsdekoration av kronärtskockor och vitlök. Så snyggt! Porslinet tror jag var från Maison Le Monde. När jag var med Angelica i Toulouse passade jag på att handla en del till dukningen i en supermysig butik. Inga stora saker, men lite dekorationer som jag tänkte använda till dukningen nu i midsommar. Ser så mycket fram emot att visa er resultatet sen. Första gången jag ser marmelad på det här sättet. Var riktigt gott, och mer fast än vanlig marmelad. Ska hålla utkik om det finns i Sverige också.